Baza de cunoștințeSfaturi practice și inspirație pentru a vă ajuta să obțineți curățenie perfectă peste tot. Wszystkie ClinexEDU Evenimente Firme de curățenie Frumuseţe Horeca Categorii ClinexEDU Evenimente Firme de curățenie Frumuseţe Horeca
Firme de curățenieMycie windy – poradnik w 5 krokachMycie windy to zadanie, które wymaga wiedzy, jak i staranności. Czym umyć windę i jak to zrobić? Podpowiadamy
Firme de curățenieCzyszczenie nagrobków — jak i czym to zrobić?Mycie nagrobków to złożony proces. Jak wyczyścić nagrobek? Jakich środków użyć? Przedstawiamy sprawdzone sposoby na profesjonalne czyszczenie nagrobków.
Firme de curățenieCo to są superkoncentraty i kiedy opłaca się z nich korzystać?Superkoncentraty to wysoko skoncentrowane środki czystości. Dzięki temu można zoptymalizować koszty sprzątania. Jakie są ich zalety i wady?
Firme de curățeniePłyny antystatyczne do sprzątania. Co to i po co ich używać?Płyny antystatyczne umożliwiają bezpieczne sprzątanie miejsc, w których jest dużo elektroniki. Na co zwrócić uwagę podczas wybierania takiego preparatu i jak nim sprzątać?
HorecaPłyn do mycia naczyń czy balsam — co wybrać?Może wydawać się, że płyn do mycia naczyń i balsam do mycia naczyń są bardzo podobne. Różnice jednak są. Kiedy wybrać płyn do mycia naczyń, a kiedy postawić na balsam?
Firme de curățenieJaki płyn do maszynowego mycia podłóg wybrać?Maszynowe czyszczenie podłóg jest koniecznością w przypadku dużych powierzchni. Ma też sporo zalet. Jak to wygląda? Jaki płyn do maszynowego mycia podłóg wybrać?
Firme de curățenieJaki środek do czyszczenia fug?Czyszczenie fug może być trudne. To dlatego, że fugi, ze względu na swoją porowatą strukturę i umiejscowienie, szybko gromadzą brud. Jaki środek do czyszczenia fug wybrać?
Firme de curățenieRęczne mycie podłóg — kiedy się opłaca?Ręczne mycie podłóg? Ta metoda ma swoje zalety i wady. Podpowiadamy, kiedy warto postawić na mycie ręczne i jakich preparatów użyć.
HorecaProfesjonalne czyszczenie pieców konwekcyjnyjno-parowych i wędzarniczychCzyszczenie pieców konwekcyjno-parowych i wędzarniczych? Przedstawiamy poradnik, jak to zrobić i jakich preparatów użyć.